Ieder feest is voor ons een uitdaging om er iets moois van te maken.

meer dan 10.000 tevreden klanten gingen u voor.
hele bijzondere referenties

Wij stonden onder meer op huwelijken van: Koning Willem Alexander, Prins Pieter Christiaan, Reinoud Oerlemans,, Pieter van den Hoogenband, John Ewbank en feestjes van prinses Beatrix, Linda & John de Mol, Wesley Sneijder & Jolanthe, Paul de Leeuw, Umberto Tan, Gerard Joling, Jan Smit en Antje Montero.
Daarbij willen wij wel aangeven dat wij het net zo bijzonder vinden voor u te mogen werken. De reden dat wij deze “klanten” noemen is dat u weet dat de ” High Society” van Nederland voor ons kiest. U hoeft dus niet te twijfelen aan onze kwaliteit.

als Oesterkoning kom je nog ’s ergens

Het leuke aan ons werk is de variatie. Elke keer staan wij weer op een andere plek met een ander publiek. Dit maakt ons werk zo leuk. Het is nooit saai, daar zorgen wij wel voor. Interactie met de gasten is voor ons erg belangrijk. Of wij nou in Nederland staan of in New York, alleen of met z’n 10-en. Overal maken wij er een feest van.

Wij stonden de afgelopen jaren op feesten in Bahrein,Dubai, Moskou, Peking, Bali, Bonaire, Curacao, New York, Parijs, Monaco, Nice, Cannes, Barcelona, Praag, Johannesburg, Londen, Rome, Brescia, Lausanne, Avoriaz, Brugge , Antwerpen, Knokke en Berlijn .

wij openden in de afgelopen 25 jaar meer dan 2 miljoen oesters

De Oesterkoning ook werkzaam onder de naam De Oesterman heeft meer dan 2 miljoen mensen weten te overtuigen een oester naar binnen te slurpen. 25 Jaar geleden was dit een flinke opgave. Nog maar weinig mensen wisten wat een oester was en hoe hij smaakte. Nu 25 jaar later heeft bijna niemand er nog moeite mee. De Oesterman was ooit de eerste “all over the world” die op onze manier de oesters presenteerde. Ons concept is door menig nagebootst, maar wordt in uitvoering door niemand evenaard. Wij zijn bekroond met de PC Hoofd Award voor mooiste presentatie van Nederland.

De presentatie is minstens zo belangrijk als een goed product

Wilt u alleen oesters of wilt u ook een feest waar uw gasten nog lang over napraten?
Wat wij willen meegeven is het vertrouwen dat het met ons wel goedkomt. Niemand in Nederland heeft zoveel ervaring met oesterpresentaties als de Oesterkoning. Wij zorgen voor het mooiste plaatje, een goede oester en leuke-, mooie- , vriendelijke oestermannen en oestermeisjes op uw feest.
Het zal aan uw gasten niets ontbreken.

stop met shoppen bij ons bent u aan het goede adres

Misschien is onze concurrent iets goedkoper of zelfs iets duurder? Kijk dan niet naar dat dubbeltje verschil per oester, maar maak uw keuze aan de hand van de presentatie. De beste presentatie vindt u bij ons, dat kan ik u verzekeren. Onze stoere leren oesterpakken spreken zeer tot de verbeelding. Dit tezamen met de interactie met uw gasten, waar wij echt ons best voor doen, zal zeker een blijvende indruk achter laten. en dat is wat u wilt als u een feest geeft. Een blijvende herinnering en niet alleen een oestertje.

onze prijs zonder addertjes onder het gras en volledig transparant

U betaald slechts het product. Onze presentatie is gratis. Er zijn geen kosten die wij niet vooraf aan u melden. Iets waar onze concurrent vaak niet duidelijk in is. Er worden geen reistijd en extra uren berekend.
U betaald gewoon per oester € 2,60, reiskosten €0,45 per km vanaf De Meern ( Utrecht), 6 % btw en eventuele parkeerkosten. That’s it. Wij zijn volledig transparant.

opties en boekingen van de Oesterkoning

U belt of mailt ( wouter@oesterkoning.nl)ons voor een offerte, wij zetten een dag voor u, zonder enige verplichting, voor onbepaalde tijd in optie. Daarna geeft u ons een seintje of het feest wel of niet ook voor de Oesterkoning doorgaat.

wij doen niet alleen oesters maar nog veel meer

Wilt u nog iets anders dan alleen oesters dan kan dat. Wij presenteren ook op geheel eigen wijze sushi, kaviaar, Kingkrab, zalm, haring, gamba’s , Patanegra, Macarons, wijn, Champagne, kaas, worst etc. Kijk voor prijzen bovenaan deze site.

Reserveer de Oesterkoning